Behandlingar (priser inom parantes gäller from 1/12 2022)

Medicinsk massagebehandling

Massage är avslappnande för både kropp och själ. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Musklerna bearbetas med strykningar, tryck och tömningar för att öka blodcirkulationen och lösa upp spänningar. Genom massage ökar din blodcirkulation och är därför en mycket effektiv behandling vid muskulär smärta och stelhet i nacke, axlar, ländrygg, ben m.m.

Jag masserar intuitivt och lyssnar in vad just du behöver för behandling för dagen och anpassar massagen helt efter klientens behov. Jag varvar klassiska massagegrepp med triggerpunktstryck. Vid behov ges även övningar för att komma tillrätta med besväret, det kan vara stretch-såväl som träningsövningar. En behandling kan därför se helt olika ut från gång till gång.

45 min                                          600 kr (700 kr)

60 min                                          750 kr (800 kr)

75 min                                          900 kr (950 kr)

90 min                                         1050 kr (1100 kr)

Hot Stone massage

Med varma naturstenar och en skön massageolja masseras du med en djupgående effekt för både kropp och själ. Stenarna placeras ut för värme och tyngd, med en mycket avslappnande effekt. Härefter används stenarna för djup massage, en mycket effektiv och avslappnande variant på den klassiska massagen. De varma stenarna löser upp spänningar och blodcirkulationen ökar.
60 min                                        850 kr (900 kr)
90 min                                        1200 kr (1250 kr)

Massage för barn 4-12 år

Många barn är idag stressade och spända i sina kroppar. Massage bidrar till att frigöra spänningar och lugna ner. Fokus ligger här på avslappning och mjukare massage.

45 min                                         550 kr (600 kr)

Lymfmassage

Lymfsystemet är kroppens stora detoxsystem och en stor del av vårt immunförsvar. Det hjälper till att rensa kroppen från bl.a. bakterier, virus, tumörceller, toxiner och slaggprodukter. Vårt lymfsystem påverkas av miljögifter, mediciner, stress, felaktig andning, rökning, dåliga matvanor och för lite vätska. Ett trögt lymfsystem påverkar hela vår kropp, muskler, leder och hud. Systemet jobbar långsamt och ger lätt svullna fötter, ben och fingrar. Vi kan känna oss trötta och får lättare infektioner och förkylningar. Det kan också vara svårt att gå ner i vikt.
Lymfmassage är en behandling som består av strykningar, djupandning, lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland djupare grepp och koppning för att lösa upp stopp och fibroser. Massagen passar alla men speciellt för personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. För mer info om lymfsystemet se Lymfsystemet.se | För din lymfhälsa.

Vid ditt första besök rekommenderas att du bokar 90 min.

60 min 800 kr (850 kr)

90  min 1100 kr (1150 kr)

Avbokningsregler

Om du inte har möjlighet att komma på bokad tid vill vi att avbokning skall ske senast 24 timmar före utsatt tid. Härefter debiteras full avgift. Vid rådande omständigheter under pandemin tillämpar jag inte denna regel, känner du av något symptom vill jag att du hör av dig till mig och avbokar.

Boka tid