Behandlingar

Nedan priser gäller from 2018 10 01

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk  massage är avslappnande för både kropp och själ. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Musklerna bearbetas med strykningar, tryck och tömningar för att öka blodcirkulationen och lösa upp spänningar. Genom massage ökar din blodcirkulation och är därför en mycket effektiv behandling vid muskulär smärta och stelhet i nacke, axlar, ländrygg, ben m.m.

Jag masserar intuitivt och lyssnar in vad just du behöver för behandling för dagen och anpassar massagen helt efter klientens behov. Jag varvar klassiska massagegrepp med triggerpunktstryck. En behandling kan därför se helt olika ut från gång till gång.

30 min                                         500 kr

45 min                                         550 kr

60 min                                         650 kr

90 min                                         900 kr

Behandlande massage/screening

Har du ett specifikt besvär som du vill ha hjälp med?  I behandlingen ingår förutom svensk klassisk massage, en enklare screening för att komma underfund med vad som orsakar dina besvär. Vid behov ges även övningar för att komma tillrätta med besväret, det kan vara stretch-såväl som träningsövningar.

60 min                                         700 kr

90 min                                         950 kr

Hot Stone massage

Med varma naturstenar och en skön massageolja masseras du med en djupgående effekt för både kropp och själ. Stenarna placeras ut för värme och tyngd, med en mycket avslappnande effekt. Härefter används stenarna för djup massage, en mycket effektiv och avslappnande variant på den klassiska massagen. De varma stenarna löser upp spänningar och blodcirkulationen ökar.
60 min                                       700 kr
90 min                                       950 kr

Massage för barn 4-12 år

Många barn är idag stressade och spända i sina kroppar. Massage bidrar till att frigöra spänningar och lugna ner. Fokus ligger här på avslappning och mjukare massage.

45 min                                        500 kr

Avbokningsregler

Om du inte har möjlighet att komma på bokad tid vill vi att avbokning skall ske senast 24 timmar före utsatt tid. Härefter debiteras full avgift.

Boka tid